Facebook
Twitter
Petanque Federatie Vlaanderen
www.pfv.be
Vlaamse Snookerfederatie
www.vsf-snooker.be
Bowling Vlaanderen
OPLEIDINGEN
 
Door de situatie veroorzaakt door het coronavirus zullen we na de lockdown een update van opleidingen publiceren.
 

1. BIJSCHOLINGEN DYNAMOPROJECT                                                                                             


  
Het Dynamoproject is er voor alle non-profit sportclubs in Vlaanderen. Sportclubs aangesloten bij een erkende federatie kunnen aan het meest voordelige tarief een beroep doen op de dienstverlening van het Dynamo Project.
 
Wegens COVID-19 zijn alle fysieke bijscholingen georganiseerd door Dynamoproject geannuleerd. Als alternatief zullen zij wekelijks een gratis webinar aanbieden.
 
Volg hier de link naar alle informatie over de thema´s en hoe men kan deelnemen.
 
2. BIJSCHOLINGEN VLAAMSE TRAINERSSCHOOL                                                                                    


 
 
Wil je echt iets bijleren over sporttraining, sportprestaties, fitheid, redden, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Wil je extra competenties verwerven als trainer of sportbegeleider? Is het tijd om je bij te scholen? Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool (VTS) aan het juiste adres, sinds 1994 organiseert en erkent de VTS het hele jaar door kwalitatieve en toegankelijke sportkaderopleidingen.
De Vlaamse Trainersschool organiseert elk jaar een waaier aan sportkaderopleidingen. In de opleidingen leer je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier over te brengen op een groep of een individu. Tijdens de lessen komen zowel praktijk als theorie aan bod. Al wie als trainer actief is of wil zijn in de sportwereld, is bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres.
WEBSITE   
 

3. BIJSCHOLINGEN VLAAMSE SPORTFEDERATIE


De Vlaamse Sportfederatie vzw (VSF) is de koepelorganisatie voor sportfederaties en hun sportclubs in Vlaanderen. VSF overkoepelt 48 gesubsidieerde en 18 louter erkende federaties, goed voor 1,4 miljoen sporters in Vlaanderen, die sporten in 17.000 sportclubs.
 
Activiteiten - opleidingen - bijscholingen: LINK
 
 
 
4. ICES : vormingen en activiteiten 


 
Het Centrum Ethiek in de Sport vzw (ICES) is een door Vlaams Minister van Sport erkende organisatie voor beleidsondersteuning en praktijkontwikkeling op het gebied van ethisch sporten.
 
Bekijk het aanbod: LINK
 
 
 
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2021 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions