Facebook
Twitter
Nieuws: Mei 2019 (Archief)
Bijscholing aantrekken van vrijwilligers op 4 juni - inschrijven kan nogWoensdag 2019-05-29
De perceptie leeft dat jongere mensen moeilijk te motiveren zijn tot vrijwilligerswerk, laat staan hen te motiveren tot een vast engagement. Vrijwilligers van vandaag vertrekken sterker vanuit hun noden en gaan van daaruit op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding. Wil jij weten hoe we jonge vrijwilligers kunnen aantrekken? Schrijf je dan nu nog in !
Petanque - Beach petanque te Gent was voltrefferDinsdag 2019-05-28
Elk jaar organiseer de Petanque federatie Vlaanderen een Beach petanquetornooi te Gent. Zowel leden als niet-leden kunnen een dit tornooi deelnemen. Dit jaar namen 22 teams deel. Bekijk hier de foto´s en de uitslag.
Alle kennis over sport op één platformVrijdag 2019-05-24
je eigen clubs op een aantal parameters vergelijken met gemiddeldes, of je clubs vergelijken met clubs met een gelijkaardig profiel in andere sporttakken, evoluties in de tijd bekijken, verschillen tussen verschillende provincies bekijken
VSF Inspiratiedag 2019: schrijf je nu in!Dinsdag 2019-05-21
VSF nodigt je uit! Kom op vrijdag 20 september 2019 mee feest vieren in de sneeuw. En laat je tegelijk inspireren, samen met jouw collega´s. VSF brengt jou de combinatie van een verfrissende activiteit, twee topsprekers, netwerken en lekker eten in ware après-skistijl. Kortom, dé ingrediënten
Bijscholing: aantrekken van jonge vrijwiligersVrijdag 2019-05-10
De Vlaamse Organisatie voor Internationale Volkssporten vzw organiseert in samen werking met Dynamo Project een interessante opleiding i.v.m. het aantrekken van jonge vrijwilligers.
Kan jouw sociaal innovatief federatieproject een oppepper gebruiken?Vrijdag 2019-05-10
Gebruik jij ook sport en beweging om sociale verbetering te brengen binnen jouw sportclubs? Hulp nodig bij de groei of doorstart van je project? Schrijf je dan nu in voor Social SportUp!
Europese week van de sport: help jouw clubs aan subsidies!Dinsdag 2019-05-07
Wie sport, beleeft meer. En dat geldt natuurlijk niet alleen in Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. Daarom organiseert de Europese Commissie van 23 tot 30 september 2019 voor de vijfde keer de Europese week van de Sport. Onder het overkoepelende thema ‘#BeActive” willen zij iedereen aanzetten om tijdens de week van de sport actief te zijn, en dat het hele jaar te blijven....
WK Petanque - Belgen met medailles huiswaartsMaandag 2019-05-06
Afgelopen weekend vonden de wereldkampioenschappen plaats te Almeria voor de disciplines dubbel-dubbel gemengd en individueel. 45 landen zakten af naar Spanje om te strijden voor de felbegeerde titels.
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2023 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions