Facebook
Twitter
Nieuws: Februari 2018 (Archief)
Opleidingsdagen APIDinsdag 2018-02-20
In het kader van de beleidsinspanningen om seksueel grensoverschrijdend gedrag een halt toe te roepen organiseert de sportsector API (Aanspreekpersoon Integriteit) opleidingsdagen. In eerste instantie zijn de opleidingsdagen bedoeld voor API’s van de erkende Vlaamse sportfederaties. Indien je niet verbonden bent aan een erkende Vlaamse sportfederatie, gelieve te mailen naa...
NIEUWE DOWNLOAD: INFORMATIE VISUALISEREN IN EEN PAAR STAPPENDinsdag 2018-02-20
Droge informatie overbrengen op een manier die je lezer aanspreekt? Het is niet altijd makkelijk. Nochtans: door een paar tips en tricks toe te passen, kom je al een eind ver. Download nu onze nieuwe visuele stijlgids. Je krijgt meer inzicht in het finetunen van grafieken, tabellen, schema´s,... en het opmaken van infographics.
Laatste prognose indexering lonen Vrijdag 2018-02-09
Plan je binnenkort een begrotingsaanpassing? Hou dan rekening met de laatste prognose rond loonindexering. In zijn laatste prognose verwacht het Planbureau een overschrijding van de spilindex in 2018, nl. in september 2018. Daardoor zouden de lonen in onze sector in november 2018 met 2% stijgen.
Bijscholing time management op 8 maartVrijdag 2018-02-09
Hol jij jezelf ook wel eens voorbij: van het ene project naar het andere, eerste deze 20 telefoontjes nog, snel nadien de bestuursvergadering, iemand die je nodig heeft, dingen die je vergeten bent die plots dringend zijn, een groot event dat eraan komt en er moet nog zoveel gebeuren...
Aanbevelingen rond lang stilzitten en lichaamsbeweging Vrijdag 2018-02-09
Het Vlaams Instituut Gezond Leven formuleert een aantal gezondheidsaanbevelingen die elke bewegingsprofessional zou moeten kennen. Voor jeugd, volwassenen en ouderen krijg je specifieke tips rond duur en intensiteit van bewegingsactiviteiten.
Oproep good practices Sport en ArmoedeVrijdag 2018-02-02
Démos is op zoek naar sportaanbieders (zoals sportclubs) die zich inzetten voor mensen in armoede. Is jouw club hier zelf bij betrokken, of ken je iemand die zich hiervoor inzet? Neem dan zeker contact op met Démos.
Infosessies rond tweede oproep bovenlokale sportinfrastructuurVrijdag 2018-02-02
Eind september 2017 kregen initiatiefnemers die een bovenlokaal sportinfrastructuurproject wensen te realiseren de mogelijkheid om een subsidieaanvraag in te dienen bij Sport Vlaanderen. Dit resulteerde in een beslissing van minister van Sport, Philippe Muyters om 44 bovenlokale projecten te ondersteunen. Het totaal toegewezen bedrag bedroeg meer dan 20 mln euro.
Alle provinciale bijscholingen Vrijdag 2018-02-02
Het Dynamo Project organiseert de komende dagen samen met Scwitch provinciale bijscholingen rond de nieuwe privacywetgeving. Alle bijscholingen zijn volzet.
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2023 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions