Facebook
Twitter
Nieuws: Januari 2018 (Archief)
EK Bowling voor Vrouwen te WemmelWoensdag 2018-01-31
Van 6 tot 17 juni kan de Belgische bowlingliefhebber genieten van top Europees bowling. In de Bowling Stones te Wemmel wordt dan het Europees kampioenschap voor vrouwen georganiseerd.
Parlementaire vraag over ClubgradeDinsdag 2018-01-30
Minister Muyters gaf afgelopen donderdag verduidelijking over het project Clubgrade in de commissie grensoverschrijdend gedrag van het Vlaams Parlement. Begin januari kwam immers foutief in de pers dat het om een pilootproject tegen pesten in sportclubs zou gaan.
Vacature Polyvalent administratief medewerkerMaandag 2018-01-29
De Vlaamse Organisatie voor Internationale Volkssporten vzw, afgekort met VIV, is op zoek naar een full time polyvalente ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER ter ondersteuning van het algemeen secretariaat dat gevestigd is te Gent. De VIV is de clusterfederatie die erkend is door Sport Vlaanderen en die als leden Petanque Federatie Vlaanderen, de Vlaamse SnookerFederatie en Bowling...
Doorstartmoment seksueel grensoverschrijdend gedragDinsdag 2018-01-23
Voorbije najaar kondigde minister Muyters aan dat elke federatie zes maatregelen rond integriteit zal moeten invoeren. De afgelopen maanden werden acties ondernomen zodat federaties ondersteuning kunnen krijgen bij hun beleid rond integriteit en ethiek. Op maandag 19 februari worden federaties hierover ingelicht
Stippen op je hand tegen pestenDinsdag 2018-01-23
Van 2 tot 9 februari 2018 is er opnieuw de Vlaamse Week tegen Pesten. Dit is een actie van het netwerk Kies Kleur tegen Pesten. We doen dit jaar als sportsector massaal mee met de STIP IT actie, een actie vanuit Ketnet voor alle kinderen en jongeren in alle sectoren. Jouw federatie doet toch ook mee?
Aan tafel met andere federatiemedewerkers!Vrijdag 2018-01-19
De sterkte van VSF zit in het samenbrengen van federaties. Het was één van de slotconclusies van haar denkdag vorig jaar, waarop jullie input gaven over de werking. Intussen heeft de VSF een nieuw concept klaargestoomd: de VSF brunchsessies!
Cursus initiator snooker 2018Dinsdag 2018-01-16
Heb je een passie voor sporten en meer specifiek voor de snookersport ? Streef je er naar je kennis te verruimen en deze door te geven aan anderen ? Dan is de opleiding initiator echt wel iets voor jou !
Snooker : EK voor jeugd en herenWoensdag 2018-01-10
Volgende maand worden de EBSA Europese kampioenschappen voor jeugd en heren te Sofia (Bulgarije) georganiseerd. De Belgische delegatie, met heel wat Vlaamse spelers, ziet er als volgt uit : Under 18 Nick Jansen - Ben Mertens - Julien Leclercq en Sybren Sokolowski Programma : 2 tot 5 februari Under 21 Julien Leclercq - Kobe Vanoppen - Jesse Schelfhaut en Sybre...
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2023 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions