Facebook
Twitter
Nieuws: Maart 2013 (Archief)
ICES biedt vorming rond Donderdag 2013-03-28
Hoe kan jouw federatie een rol spelen? BELEID Als federatie kan je een eigen kwaliteits-, preventie- en reactiebeleid opstellen omtrent dit thema. Het raamwerk geeft je hiervoor de nodige begeleidingstips. Zeker indien je als federatie zelf kampen of activiteiten organiseert, en dus rechtstreeks in contact komt met en verantwoordelijk bent voor kinderen en jongeren. ...
Dinsdag 2013-03-26
Peter Bullen en Mario Van Herk hebben vanmiddag de finale van de masters op het Europees kampioenschap snooker voor landenteams in het Servische Bor verloren. Het duo ging in de finale onderuit tegen favoriet Ierland: 5-3, maar bezorgde BelgiŽ toch knap een zilveren medaille.
Multimove voor kinderen : een gevarieerd bewegingsaanbod voor jonge kinderen.Dinsdag 2013-03-26
Het project is gericht naar kinderen van 3 tot 8 jaar. "Multimove voor kinderen" wil de ontwikkeling van de basismotoriek op een verantwoorde en onderbouwde manier stimuleren. Uit recent onderzoek is immers gebleken dat kinderen in Vlaanderen te weinig bewegen en daardoor niet alleen vaak met overgewicht te kampen hebben, maar ook een motorische achterstand oplopen.
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions