Facebook
Twitter
Dinsdag 2023-10-17
Vlaamse Snooker Federatie wordt Snooker Vlaanderen


Beste leden,
 
Vanaf het seizoen 2023-2024 zal de Vlaamse Snookerfederatie vzw  varen onder een nieuwe vlag: Snooker Vlaanderen vzw.
 
Deze naamsverandering  werd  tijdens de Statutaire Algemene Vergadering van donderdag 1 juni 2023 gepresenteerd en positief bevonden na stemming.
 
Tevens is een wijziging van de structuur en statuten van de vzw voorgesteld op deze vergadering en gestemd door de clubafgevaardigden.
 
Deze gestemde wijzigingen, alsook de aanpassingen van het intern reglement, worden nog verder door het bestuursorgaan verwerkt en geformaliseerd  d.m.v. publicatie. Meer info kan u bekomen bij het BO of via de aanwezige clubafgevaardigde.

Op de Statutaire Algemene Vergadering werd er ook een nieuw Bestuursorgaan verkozen. Dit orgaan bestaat vanaf heden uit volgende bestuursleden:
  • Tom Peeters
  • Jan Seberechts
  • Tim Van Goubergen
  • Rupert Wittebols
  • Johan Heusdens
 
De wijziging van de statuten, het intern reglement en  de naam houdt in dat alle documenten, zowel online als offline, stelselmatig zullen worden omgezet naar de nieuwe correcte versies; alsook zullen onze socials een wijziging ondergaan.
 
Tot slot wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website die we wensen te lanceren tegen de start van het nieuwe interclubseizoen. Tot dan kunt u terecht op de huidige gekende websites.
                                                             
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions