Facebook
Twitter
Maandag 2022-09-19
VIV verwelkomt Antwerpse Driebandliga als gloednieuw lid


Bron: ADL
 
Wat eind jaren 70 begon als een vriendschappelijk biljarttreffen tussen enkele Antwerpse cafés is vandaag de dag uitgegroeid tot een heuse biljartfederatie met bijna 500 spelende leden verdeeld over 73 ploegen.
 
Met een competitieformule onderverdeeld in 5 afdelingen zorgt de Antwerpse Driebandliga wekelijks voor sportieve hoogtepunten op het groene laken in de vele gezellige biljartcentra die Antwerpen en omstreken rijk is. Met de nadruk op sportief, want al zijn de meningen vooral in hogere instanties daarover verdeeld, biljart is en blijft wel degelijk een sport.
 
Een sport met een Belgische traditie die in heel de wereld zijn gelijke niet kent. Als Antwerpse Driebandliga 2000, in de volksmond ook gekend als "Den ADL", is m'n dan ook trots om van deze sportieve traditie deel te mogen uitmaken en deze verder te zetten.
 
Naast traditie is er echter ook vooruitgang. Op het vlak van communicatie kunnen de clubs onder andere de resultaten op de website nakijken. Daarnaast is er de  Facebookpagina als tool om snel het belangrijkste  ADL-nieuws te kunnen verspreiden. 
 
Wij heten alle leden van ADL hartelijk welkom binnen onze VIV-familie!
 
 
 
 
 
 
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2023 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions