Facebook
Twitter
Donderdag 2020-04-16
Corona - verlenging maatregelingen tot en met 3 mei


De VIV volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Gisteren 15 april werd beslist door de overheid dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met zondag 3 mei. Dit betekent dus dat er geen sprake is van enige versoepeling van de maatregelen.
 
Voor sportclubs wil dit zeggen dat de clubactiviteiten niet hervat kunnen worden vóór 4 mei. Privé- en publieke activiteiten van sportieve en recreatieve aard zijn verboden. Uitzondering is de beoefening van een individuele fysieke buitenactiviteit of met gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen of telkens eenzelfde vriend en mits inachtneming van de social distancing maatregelen (afstand van 1,5 meter).  Tot 31 augustus morgen er geen massa-evenementen georganiseerd worden.
 
De financiële impact van deze crisis op sportorganisaties begint meer en meer duidelijk te worden. Sport Vlaanderen publiceerde daarom lijst met compensatiemaatregelen voor sportorganisaties die verschillende instanties op dit moment aanbieden, lees hier.
 
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions