Facebook
Twitter
Woensdag 2014-02-26
Petanque Federatie Vlaanderen stelt ´Jeugdactiviteiten 2014 ´ voor.

Ook dit jaar zal de jeugd zich voldoende kunnen uitleven bij de PFV. Bij het voorstellen van haar jeugdprogramma wordt duidelijk dat er zowel op het recreatieve als competitieve vlak wordt ingezet.
 
Vlaams Kampioenschap 2014 voor de jeugd
Het Vlaamse kampioenschap voor jeugd gaat dit jaar door op maandag 21 april 2014 op de terreinen van PC Schorpioen - Botestraat 98A, 9032 Wondelgem (Gent, Oost-Vlaanderen)
Bekijk de affiche hier

 
 
SPORTKAMP te Tongerlo
Ook in 2014 wordt Tongerlo voor 1 week "the place to be" voor onze jonge petanquespelers, want de PFV organiseert opnieuw haar kei-cool petanquekamp. Van 18 tot en met 22 augustus kan iedereen van 6 tot en met 22 jaar mee genieten van petanqueplezier en megatoffe activiteiten.
 
Het SPORTA-complex in Tongerlo en ons begeleidersteam garanderen opnieuw 5 dagen plezier voor onze deelnemers. Overtuigd? Goed zo! Inschrijven kan je door hier te klikken.
 
 
 
Jeugdcircuit 2014
Het jeugdcircuit is een competitie op maat gemaakt voor de jongeren binnen de federatie. Dé manier om met hun leeftijdsgenoten de sport op competitief niveau onder de knie te krijgen.

Het jeugdcircuit is een mooie competitie waarin de jeugd zelf hun doublet samenstelt om vervolgens binnen hun leeftijdscategorie (miniem, cadet, junior en belofte) 5 competitiedagen, verspreid over de 5 provincies, aan te vatten.

Na iedere competitiedag wordt een dagwinnaar uitgeroepen en na afloop van het volledige circuit (5 competitiedagen) wordt op basis van het algemene klassement de eindwinnaar in iedere categorie bekend gemaakt.

Het laatste circuit wordt dan ook op een gepaste wijze afgesloten met een verzorgde receptie.
 
Waar en wanneer ?
 

1e circuit => zaterdag 10 mei 2014:              Limburg (PC Zig Zag)

2e circuit => zaterdag 31 mei 2014:              West-Vlaanderen (Oostendse PC)

3e circuit => zaterdag 28 juni 2014:              Oost-Vlaanderen (PC Reynaert)

4e circuit => zaterdag 13 september 2014:    Antwerpen (Wijnegem PC)

5e circuit => zaterdag 20 september 2014:    VB&BH + prijsuitreiking (PC Vilvoorde)

 
Inschrijven en deelnemen
Je wil deelnemen aan het jeugdcircuit? OK, super!
 
Je bent er bijna, enkel nog het inschrijfformulier invullen en terug bezorgen aan het secretariaat van de PFV per post naar Huis van de Sport, Zuiderlaan 13 te 9000 Gent of per mail naar tim-pennoit@pfv.be.
 
Nuttige links
 
 
 
 
 
 
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions