Facebook
Twitter
Dinsdag 2017-11-14
Veilig chatten met nupraatikerover.be


Bron: Vlaamsesportfederatie

Minderjarige slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag vinden niet gemakkelijk de gepaste hulp. Daarom is er de chatbox nupraatikerover.be met laagdrempelige en professionele ondersteuning op hun maat.

www.nupraatikerover.be is een initiatief dat gedragen wordt door de deskundigheid van het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling in Brussel. Op 20 november, de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, willen ze de bekendheid van de chatbox bij jongeren vergroten, via een Thunderclap-actie op Facebook en Twitter.

Hoe werkt het?
Je schrijft je eigen socialemediakanalen in via deze link Zo geef je Thunderclap de toestemming éénmalig iets te posten in jouw naam. Let op: je kan een twitteraccount, facebookprofiel of tumblrprofiel koppelen, maar geen facebookpagina. Op je facebookpagina kan je uiteraard wel zelf promotie voeren.

Ter info: overzicht van kanalen

Wil je je sportclubs informeren over waar hun sporters (ook) terecht kunnen met een vermoeden, melding, vaststelling of vraag? In de FAQ "Waar kan ik een melding doen bij seksueel grensoverschrijdend gedrag" krijg je een volledig overzicht.

Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions