Facebook
Twitter
Dinsdag 2017-09-05
Hoe ziet de toekomst van jouw sportclub eruit?


Bron:Dynamoproject
 

Is jouw sportclub op zoek naar een strategische aanpak voor concrete uitdagingen of opportuniteiten? Welke behoeften of groeikansen zie je binnen jouw sportclub? Heeft jouw club al bepaalde tools of stappenplannen - al dan niet met succes - toegepast? Gaat het op een bestuursvergadering wel eens over het beleid / de strategie / de toekomstvisie van jullie club, maar blijft de focus vervolgens op een goed draaiende dagdagelijkse werking liggen? Kom dan zeker naar een Verkenningsgroep van ons nieuw project!

Het Dynamo Project gaat met meerdere partners aan de slag in een nieuw project om de strategische bestuurlijke taken van een sportclub op lange termijn te ontwikkelen. In een eerste stap gaan we in dialoog met sportclubs om te ontdekken welke uitdagingen, behoeften en groeikansen jullie vaststellen, en welke stappen sportclubs reeds ondernomen hebben. Met die input gaan we in een volgende fase samen met pilootclubs aan de slag om voor beweging te zorgen binnen de club.

Dit najaar organiseren we twee Verkenningsgroepen waarop we sportclubs in een interactieve setting een forum geven. Het verzamelen van deze input is een cruciale stap voor het nieuw project, en tegelijk leer je tijdens de Verkenningsgroep uit ervaringen van andere sportclubs. Laat je horen en neem deel op zaterdag 7 oktober in Oostende of op zaterdag 21 oktober in Wilrijk. Vanaf 13u ben je welkom voor een broodje en een babbel, tussen 14u en 16u luistert het Dynamo Project naar jou. Deelname is gratis. In de voormiddag vindt ook telkens de Dag van de Sportclubbestuurder plaats op dezelfde locatie.

Wil je inschrijven voor Dag van de Sportclubbestuurder in de voormiddag Ún de Verkenningsgroep in de namiddag, schrijf je dan hier in voor Oostende of Wilrijk.

Wil je enkel inschrijven voor de Verkenningsgroep in de namiddag (Oostende of Wilrijk), schrijf je dan hier in.

Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions