Facebook
Twitter
Donderdag 2017-02-16
Vrijdag 17 februari start de Vlaamse Week tegen Pesten!


Jaarlijks wordt in de week voorafgaand aan de krokusvakantie de Vlaamse Week tegen Pesten gehouden. Van 17 tot 24 februari vindt editie 2017 plaats. Tijdens deze editie zegt heel de sportsector Time Out tegen Pesten! Ontdek wat jij allemaal kan doen!
 
* Geef tijdens de Week extra zichtbaarheid aan het thema met het TOP-promotiemateriaal. Je vind er leuke afbeeldingen en banners voor gebruik op jouw website, nieuwsbrief, Facebook en andere sociale media.
 
* Maak een originele Time Out-foto van jezelf, met jouw team en iedereen in de sportorganisatie. Post hem op sociale media met de hashtag #TOPindesport en verschijn op de TOP-Wall of Fame
 
* Val in de prijzen met een TOP-fotowedstrijd van één van de 23 deelnemende federaties. Ontdek hier of jouw sport meedoet.
 
* Organiseer een thematraining voor jouw sporters. Zo maak je hen tijdens de Vlaamse Week tegen Pesten op een sportieve manier bewust van het thema.
 
* Werk tijdens de Week aan een positief groepsklimaat en een gevoel van verbondenheid. Ontdek de TOP-groepsverdelers en TOP-samenwerkingsspelen.
 
Volg alles via de TOP-facebookpagina en #TOPindesport !
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions