Facebook
Twitter
Dinsdag 2016-09-06
Voordelige tewerkstelling voor sportclubs via Vlabus - Nieuwe promotiepagina voor sportclubs


Zijn jouw sportclubs ook op zoek naar een betaalbare en correcte oplossing voor de tewerkstelling van trainers of sportondersteunende functies? Dan is het project sportclubs van Vlabus misschien het antwoord. 

Sportclubs kunnen via Vlabus tegen voordelige tarieven (vanaf 17 euro/uur) een trainer, verenigingsmanager, coŲrdinator of ondersteunende functie deeltijds of voltijds tewerkstellen. Vlabus neemt alle administratie voor deze tewerkstelling in de sportclub op zich: de arbeidsovereenkomst, de loonsverwerkingen, verzekeringen, bijstand bij vragen omtrent combinatie met een andere job, enz.

Het voordeel voor de trainer, of persoon die in dienst werkt van de sportclub, is dat het om een officiŽle tewerkstelling gaat waarbij pensioen- en andere rechten worden opgebouwd dankzij de inzet voor de club.

Het voordeel voor de sportclub is dat deze tewerkstelling kan gebeuren tegen een betaalbaar tarief en dat de volledige administratie van deze tewerkstelling wordt verzorgd door Vlabus, zodat het clubbestuur meer tijd heeft voor waar het echt om draait in de club: de sporter en het sportieve beleid van de club.

Wil jouw sportfederatie deze tewerkstellingsmogelijkheden mee promoten naar de sportclubs toe? Gebruik dan zeker ook de nieuwe online onepager die Vlabus ontwikkelde en waar alle informatie over deze voordelige tewerkstelling handig gebundeld staat. 

Wil je meer informatie over dit project sportclubs in functie van promotie bij de aangesloten clubs van jouw federatie? Neem dan contact op met Geraldine Mattens, via geraldine@vlaamsesportfederatie.be of met Thomas De Pourcq via thomas.de.pourcq@vlabus.be of 09 243 12 35.

Bron: Vlaamsesportfederatie
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions