Facebook
Twitter
Dinsdag 2016-02-16
Projectoproep Monitoring Sportclubondersteuning

Jouw federatie doet aan sportclubondersteuning? Dat is alvast een stap in de goede richting!

Maar ken jij de impact van jouw ondersteuning op de sportclub wel?

Vanaf 1 mei 2016 starten ISB en VSF een project met als doelstelling de begeleiding van de monitoring van sportclubondersteunende initiatieven te optimaliseren.

Waarom deelnemen?

ISB en VSF bieden jou de ideale kans om jullie clubondersteuning meetbaar te maken en op basis van die resultaten deze verder en gerichter uit te bouwen.

Het project heeft als doelstelling na te gaan welke types van sportclubondersteuning op een efficiŽnte (doelmatige inzet van middelen) en effectieve (met impact) manier een verschil maken op clubniveau.

De impact op clubniveau staat dus centraal. Heeft de club nadien effectief actie ondernomen om zijn werking te optimaliseren? Zijn er bijvoorbeeld extra vrijwilligers in de club? Werd er meer sponsoring binnengehaald of zijn er nieuwe leden? Op dit soort vragen proberen we met deze monitoring een antwoord te geven.

Line Declercq is aangesteld als experte. Zij komt bij jullie langs om de projecten te helpen monitoren en de succesfactoren en valkuilen te detecteren. Ze is zaakvoerder van Coach2Competence en heeft jarenlange ervaring op vlak van sportclubondersteuning.

Deze begeleiding heeft een waarde van 5.000 euro per federatie en is dus de ideale gelegenheid om jouw ondersteuning onder de loep te nemen.

Interesse? Open de PDF in bijlage en ontdek hoe je kan deelneemen

Bijlage: PDF icon projectoproep_pdf_info_vsf.pdf

Bron: Vlaamsesportfederatie
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2024 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions