Facebook
Twitter
Petanque Federatie Vlaanderen
www.pfv.be
Vlaamse Snookerfederatie
www.vsf-snooker.be
Bowling Vlaanderen
www.bowling.be
OPLEIDINGEN
 
BIJSCHOLING : Een slimme strategie voor ledenbinding, verzeker de toekomst van je club! - Gent -12 oktober 2017
 
Zijn de leden van je sportclub veeleisender geworden? Wordt het moeilijker om leden aan je club te binden? En zo ja, hoe zie jij dan de toekomst van je sportclub? Hier bewust mee bezig zijn en actie ondernemen, kan niet meer ontbreken op de agenda van een sportclub. Je activiteiten op zich, zoals je ze steeds hebt gedaan, zijn in vele gevallen niet meer genoeg om je leden te behouden. Er is een gerichte aanpak nodig. En niet zozeer in termen van “beter” of “meer”, maar vooral “anders”. Een slimme strategie die rekening houdt met de behoeften van je leden.  
 
In samenwerking met Fros Multisport Vlaanderen (website) en Dynamo Project (website) organiseren we daarom deze bijscholing. Een praktijkaanpak die door succesvolle clubs wordt toegepast. 100% garantie heb je nooit, maar in deze sessie leer je de strategie voor ledenbinding die je de beste kansen geeft op succes!
 
Datum : donderdag 12 oktober 2017
Tijdstip: 19u00 tot 22u00
Locatie : Huis van de Sport - Zuiderlaan 13 - 9000 Gent
Contact : info@viv-sport.be of Tel: 09/243 11 50
 
Inschrijven: hier 

 
 

 
Bekijk hier de opleidingen en/of bijscholingen die kunnen worden gevolgd bij Dynamo-project, De Vlaamse Trainersschool en de Vlaamse Sportfederatie.
 

 
 De volgende Dynamo Project-bijscholingen kunnen worden gevolgd
 

 
 
 

Wil je echt iets bijleren over sporttraining, sportprestaties, fitheid, redden, beheer van sportinfrastructuur of (jeugd)sportbeleid? Wil je extra competenties verwerven als trainer of sportbegeleider? Is het tijd om je bij te scholen?
Dan ben je bij de Vlaamse Trainersschool (VTS) aan het juiste adres, sinds 1994 organiseert en erkent de VTS het hele jaar door kwalitatieve en toegankelijke sportkaderopleidingen.
De Vlaamse Trainersschool organiseert elk jaar een waaier aan sportkaderopleidingen. In de opleidingen leer je kennis en vaardigheden op een creatieve en betekenisvolle manier over te brengen op een groep of een individu. Tijdens de lessen komen zowel praktijk als theorie aan bod. Al wie als trainer actief is of wil zijn in de sportwereld, is bij de Vlaamse Trainersschool aan het juiste adres.
 
 
 
 
 
 De volgende bijscholingen kunnen worden gevolgd bij de Vlaamse Sportfederatie
 
 

Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2017 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions