Facebook
Twitter
Donderdag 2013-06-27
Doe aan Sportbeurs 2013 te Mechelen : bedankt aan de vrijwilligers !

Tijdens de DAS-beurs (website) die plaats vond op 25, 26 en 27 juni ll. hebben de Petanque Federatie Vlaanderen (PFV) en de Vlaamse SnookerFederatie (VSF) een stand bemand in de Nekkerhal te Mechelen.  

Uitdaging
Tijdens de DAS-beurs konden de scholen hun leerlingen laten proeven van verschillende vaak onbekende sporten. Op dinsdag 25 juni (van 9.00 tot 11.45 en van 12.45 tot 15.30 uur) waren 1972 leerlingen ingeschreven, op woensdagvoormiddag alleen werden 1467 leerlingen verwacht en op donderdagvoormiddag nog eens 1362 deelnemers.
 
Het was dus voor alle deelne(e)m(st)ers een uitdaging om minstens 8 verschillende sporten te proberen.
 
Met hun deelnemerskaart in de hand spurtten zij dan ook van stand naar stand. Wie 8 stempels verzamelde had recht op een leuk cadeau van de DAS-organisatie zijnde de sportdienst van de provincie Antwerpen.
 
Meer dan 1000 leerlingen hebben geproefd van petanque en/of snooker, een fenomenaal resultaat !
 
Geen succes zonder de inzet van de vrijwilligers
Het succes van deelname aan zo´n evenement valt of staat met de hulp van de vrijwilligers.
Daarom willen wij graag Jean Boumans, Carine De Pauw, Jos Aerts, Michael Vleminckx, Lenie Van de Voorde en Alain van de PFV bedanken om de 899 kinderen met de glimlach te hebben begeleid tijdens deze dagen. Bekijk de foto
 
Voor de VSF hebben Didier De Proost, Vincent De Proost, Corey Lapaige, Kristof Vermeiren, Rony Dhondt, Theo Raymaekers en Wouter De Bičvre op een schitterende en speelse wijze de 264 bezoekers aan de twee snookertafels geďnitieerd. Bekijk de foto´s .
 
 
                    
  
 
Welkom bij de website van VIV, de Vlaamse organisatie voor Internationale Volkssporten vzw.
Algemeen
Extra
Contacteer ons
VIV vzw
Zuiderlaan 13
9000 Gent (BE)
info@viv-sport.be
© 2012-2020 VIV vzw | Privacy
Produced by NetQue: E-Business Solutions